één van de mooiste privé sauna's in Limburg

Privé sauna Cenzo gelegen in hartje Limburg in een unieke privé sauna waar iedereen tot de ultieme rust komt! Romantisch Met zijn tweetjes of gezellig met meerdere, in ons overdekt buitenzwembad met jetstream en kleurentherapie, stoomcabine met eucalyptuskruiden , jacuzzi en sauna met kleurentherapie. Dit allemaal in het hartje van Limburg.

Een sauna heeft een aantal fysiologische effecten, verbrand calorieën en heeft een positief effect op ons immuumsysteem. Reden te meer op een bezoekje te brengen aan privé sauna Cenzo te zonhoven.

De vele saunafaciliteiten, de lekkere gerechten, - waar je als saunagast ook gebruik van mag maken - kortom gezond en genieten gaan hier samen. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!

privé sauna limburg
Print   Site Map   Login   iVMedia
Laat u verwennen bij Cenzo Welness & beauty, één van de mooiste privé sauna's in Limburg

Reservatie is pas geldig na storting van een voorschot (50% van het bedrag ) , indien wij 5 dagen na reservatie geen voorschot hebben ontvangen zal deze geannuleerd worden , dit kan op rekeningnummer: 001-5274819-35, voorschotten worden bij annulatie NIET teruggestort maar worden wel bij de volgende reservatie verrekend ( dit dient vijf dagen op voorhand te gebeuren).
Voor buitenlandse overschrijvingen: iban nr: BE 57001527481935 swift code: GEBABEBB Kinderen van 0 tot 12 jaar mogen GRATIS gebruik maken van Cenzo. Voor kinderen vanaf 12 jaar betaald u 20 eur ongeacht het aantal uren, steeds in het bijzijn van een volwassene!
Onze prijzen zijn incl. badlinnen, badjas en slippers. Ontdenk de CENZO privé sauna in Limburg